Prijava

Dierre Prestige Collection

Na blindiranim vratima Dierre, svaka pojedinost je pažljivo proizvedena i projektirana, kako bi ona u najvećoj mogućoj mjeri, predstavljala proizvod koji se opire podržavanju. Samo se kombinacijom posvemašnjeg učinka, te jedinstvene i savršene opreme, postižu ciljevi od neprocjenive koristi: vaš komfor, vaša sigurnost. U ovu prestižnu kolekciju, uvrstili smo naša najkvalitetnija blindirana vrata.

S električnom ili klasičnom bravom, za interijere ili eksterijere, jednostruka ili dvostruka, ostakljena ili puna: svaka od vrata Dierre, sačinjena su radi ispunjenja vaših potreba.

U kolekciju Prestige ulaze:

Elettra, vrata jedinstvena na svijetu. Revolucionarna tehnologija, prati dizajnerske trendove, fukcionalna, jedinstvena, sigurna.

Hi-Fi dva zatvaranja, a time i dvostruka sigurnost.

Sentry  prilagodljiva, funkcionalna i čvrsta, predstavljaju idealno rješenje kada se ne želite lišiti klasičnoga načina zaključavanja. Wall Security čelični zid iznutra, izvan stil Vašeg doma. Fiercut vrata vrhunskih preformansi s vrlo visokim tehničkim sadržajem, koja objedinjuju otpornost na vatru i pokušaje provale. Vitra predstavljaju rješenje za raznovrsne prostore, može ih se ugrađivati u privatne kuće, ali i u javne lokale. D-five stars neosporen rekorder u oblasti sigurnosnog zaključavanja. Silence specijalno su napravljena spavaonicama, obzirom da se upravo noću događa najviše provala i krađa.

http://www.dierre.com/en/home.html