Prijava

Dierre protupožarna vrata

http://www.dierre.com/hr/doors/protupoarna-vrata/idra.htmlFleksibilno i sigurno rješenje koje savršeno odgovara potrebama stanova, supermarketa, bolnica, skladišta, strojarnica, kina, restorana te bilo koje vrste objekata. Pogodna za odvajanje srednje velikih prostorija tipičnih za uporabu jednokrilnih i dvokrilnih vrata, Dierre protupožarna vrata najrašireniji su način protupožarne zaštite uslijed unutarnjih karakteristika iskorištenih materijala, što je rezultat uravnoteženosti različitih čimbenika.

Funkcionalnost, dostupnost u standardnim i van standardnih mjera, ravna struktura, robusnost, transparentnost , sposobnost izolacije, široki spektar boja.

Protupožarne brave Dierre posjeduju certifikat koji dokazuje njihovu otpornost na vatru sukladno sa talijanskom normom UNI 9723, koja je izdata prema najstrožim standardima. Neki Dierre proizvodi dobili su i certifikat od strane CSI/CERT-a, neovisne ustanove za certificiranje koja utvrđuje koliko krajnji proizvod zaista odgovara ovjerenom prototipu.CSI/CERT je certifikat o kvaliteti koji još uvijek nije zakonom obavezan, sukladno sa direktivama CCE o priznavanju Europskih CE oznaka.