Prijava

Dierre protupožarna vrata za vanjsku uporabu

http://www.dierre.com/hr/doors/protupoarna-vrata-za-vanjsku-uporabu/Ovo je prikladno rješenje za odvajanje malih i velikih prostora. Nemogućnost rotacije vrata omogućava maksimalno iskorištavanje korisne površine, čime dobijemo vrata savršena za industrijska i komercijalna skladišta, garaže i za bilo koji prostor gdje su potrebna horizontalana klizna jednokrilna ili dvokrilna vrata, gdje imamo manjak prostora, a mogu doći sa motorom i sa ili bez pješačkih vrata.

Zahvalljujući konstruktivnoj modularnosti, Rolling podrazumjeva zatvaranje različitih povezanih prostora, te su m,oguća rješenja, koja zadovoljavaju  sve vrste zidova. Dostupnost šireg spektra instalacija, dodatne opreme i motorizacija, omogućava da se klizna vrata prilagode ergonomskim zahtjevima određenog mjesta, što će projektant znati procijeniti, sukladno sa normama.

CROSS je savršeno rješenje kako želeite odvojitimale i srednje velike prostore bez da morate rotirati vrata. Zadovoljava potrebe restorana, brodova, arhiva, bolnica, ureda, te gdje god su neophodna vertikalno-klizna vrata male širine. Konstrukcijski sustav, modularnost vrata i opcije postavljanja raznih tipova instalacija omogućavaju zatvaranje najrazličitijih prostora.