Prijava

Stonepanel

http://www.stonepanel.hr/Stonepanel je radikalno izmijenio tradicionalni izgled zidnih konstrukcija. Dizajn, inovacija i funkcionalnost uklopljeni u ovaj prirodni kamen omogućavaju ubrzano oblaganje zidova, pregrada i fasada.

Sa Stonepanelom više nije potrebno koristiti imitacije prirodnog kamena.

Stonepanel je prirodni kameni panel pojačan u bazi laganim metalnim okvirom ili staklofiberom. Montaža je vrlo jednostavna i ne zahtijeva posebne vještine. Proizvodi Stonepanel se posebno preporučuju za eksterijere, jer ne opterećuju strukturu na koju se postavljaju i otporni su na ekstremne temperature. Lijepi se na suhu i čvrstu podlogu do visine 2 m.

Stonepanel sky lijepi se fleksibilnim ljepilom, te se sidri uz pomoć plastične tiple i vijka. Ovaj sustav kombinira se sa sustavom Stonepanel. Stonepanel sky koristi se za montažu na toplinske izolacije i visine iznad 2m. Namijenjen je za interijere i eksterijere te posjeduje atest otpornosti na smrzavanje.

Decopanel je prirodni kamen, koji je umetnut u cementnu bazu ojačanu mrežicom, lijepi se fleksibilnim ljepilom na suhu i čvrstu podlogu. koristi se samo za unutarnju primjenu, te nije otporan na smrzavanje.